HYLO očni program

Asortiman HYLO EYE CARE® NEMAČKOG proizvođača URSAPHARM obuhvata kapi i masti za oči i garantuje sistematski pristup vlaženju i nezi oka.

HYLO očni program
Svi proizvodi
HYLO očni program

HYSAN nosni program

Jedinstveni preparati koji omogućavaju prirodno olakšanje kod problema suve i oštećene nosne sluznice. Hysan dugotrajno vlaži i neguje Vaš nos.

HYSAN nosni program
Svi proizvodi
HYSAN nosni program

Prijavite se za webinar

Priključite se online seminarima koje će voditi vrhunski stručnjaci iz oblasti medicine i farmacije u zemlji i regionu.

Prijavite se za webinar
Prijavite se
Prijavite se za webinar
Ursapharm

Unifarm Medicom Vaš sigurni partner

UNIFARM MEDICOM je osnovan 2004.godine sa sedištem u Zemunu. Renomiranim inostranim partnerima sa kojima poslujemo pružamo usluge registracije, marketinga i promocije, uvoza, skladištenja, distribucije i prodaje lekova, medicinskih sredstava, dijetetskih proizvoda.


Više o kompaniji

Dugogodišnje iskustvo zastupstva, distribucije i marketinga

Zadovoljni korisnici proizvoda

Šta kažu naši zadovoljni korisnici

Još pre nogo što sam počela da radim u kompaniji Unifarm Medicom lekar mi je propisao kapi za suvo oko Hylo Comod. Nakon predhodnih terapija koje sam imala, Hylo Comod je bio pravo otkrovenje za mene, i u smislu olakšanja mojih tegoba, ali i u smislu jedinstvene precizne aplikavije ovih kapi.

Mrph Vesna Taleski, zaposlena u kompaniji

Imala sam problem sa očima koje su suzile i pekle. Nakon konsultacije sa mojim lekarom dobila sam preporuku Hylo Dual kapi za oči. Od kada koristim ove kapi, problem peckanja je potpuno nestao, vrlo retko mi oči suze. Izuzetno dobro iskustvo, svakom bih preporučila

Svetlana Stanković, domaćica

Ove zime, naša beba je imala problem sa nosićem. Kao da je bio pun i prilikom hranjenja nije mogla normalno da sisa. Nakon pregleda kod pedijatra predlog je bio da probamo sa Hysan baby kapima. Značajno je da sadrže prirodnu hijaluronsku kiselinu i da nemaju konzervans. Ukapavaju se lako, nemaju neki neprijatan ukus i beba dobro podnosi. Olakšano je disanje kroz nos.

Smilja Tomić, majka

Majka sam deteta od 10 godina. Svake zime, pogotovo kada je dugo u zagrejanoj prostoriji, ili izađe na hladan vazduh on mi se žali na smetnje prilikom disanja, na suv nos. U apoteci su mi preporučili Hysan Spray. Značajno mi je da je prirodna supstanca ta koja pomaže, kao i činjenica da nema konzervansa. Pomogao je mom detetu.

Snežana Marković, majka

Svakodnevno koristim kontaktna sočiva. Primetila sam da su mi oči suve i da me peckaju. Nakon konsultacije sa oftalmologom počela sam da koristim veštačke suze Wet Comod. Zadovoljna sam jer nemaju konzervans u sebi, veoma su lake za upotrebu, a što je najvažnije, moje oči su uvek osvežene.

Maja Ajduković, ekonomista

Nakon operacije nosa duže sam imao problem sa suvoćom, krustama, disanjem. Doktor koji me je operisao preporučio mi je upotrebu Hysan spreja za negu nosa (Hysan Care Spray). Uz svu terapiju, mislim da mi je jako pomogao, nakon uprskavanja osećam olakšanje i nemam tolike bolove i zatezanje u unutrašnjosti nosa.

Dragan Popović , ugostitelj

Moja ćerka je ove zime imala infekciju covid 19 virusom. Potpuno je izgubila čulo mirisa. Dobila je preporuku da pored svih navedenih proizvoda kupi i kapi sa vitaminom A. Kako ih u apoteci nisam našla, a znam da Hysan mast sadrži vitamin A, kupila sam joj hysan mast. Prija joj jer je fine konzistencije, lako se razmazuje, a verujem da će i čulo mirisa uskoro da joj se vrati. Samo sam pokušala da sledim savet lekara, a verujem da će i čulo mirisa da joj se polako, sa oporavkom od bolesti vrati.

Mrph Vesna Taleski, majka

Dugo vremena provodim u vožnji. Primetio sam da su mi oči mnogo umornije, da me peckaju i da mi je lakše kada ih ovlažim. U apoteci su mi savetovali kapi za vlaženje oka, Hylo Care. Sada ih redovno koristim, svako jutro, ali i tokom dana i primetio sam da mi izuzetno prijaju i pomažu.

Miroslav Marković, prevoznik

Adresa

Cara Dušana 264, 11080 Zemun

Email

office@unifarm-medicom.rs